Najkrajšie ubytovania na vypadni.sk I.

14.02.2017 Autor: Admin
Kategória: Ubytovanie
Odoslať hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie
               
               Predtým než k nám vtrhnú jarné prázdniny a všetci sa rozbehnú na svahy, vám dáme niekoľko tipov na štýlové ubytovanie nielen v Tatrách. Niektoré ubytovania sú drahšie ale našli sme aj také, ktoré veľmi nezaťažia váš rozpočet.  Nech sa vrátite z lyžovania, horskej túry alebo sa vyberiete len na wellness pobyt určite si to tam užijete!
 
     Hotel the Grand Vígľaš ****

               Približne 14 km od Zvolena nájdete prepojenú históriu a luxus môžete nahliadnuť do komnát vybavených pôvodným nábytkom, ubytovať sa v luxusných priestoroch upravených len pre vaše pohodlie. Apartmán Dracula,  Kaviareň Ľudovíta I., pre náročných aj cigar bar, reštaurácia, sauny, bazény... to všetko a omnoho viac je vám k dispozícií v jedinečnom hoteli Hotel the Grand Vígľaš. Pozrite si fotogalériu naozaj stojí zato.

Hotel The Grand Vígľaš 30

Hotel The Grand Vígľaš 1
Hotel Amade Château *****

             To že to neviete vysloviť ešte neznamená že to musí byť luxusné. To však nie je prípad Hotela Amade Chateau kde na vás luxus a pohodlie číha za každým rohom. Jedným slovom: toto je podľa nás najväčšie hoteliérske kajšmentke na Slovensku. Sauny, bazény, kulinárske špeciality, kaviareň všetko prispôsobené len pre vaše pohodlie a rozmaznávanie. My sme si tento hotel dali na náš must visit zoznam ale o tom, že ani trošku nepreháňame vás presvedčia aj fotografie v našej galérií ale najviac vás v tom utvrdí osobná navšteva.

Hotel Amade Château 01

Hotel Amade Château 06
    Hotel Solisko ****

               Hotel vo výške 1351 metrov vo Vysokých Tatrách na brehu Štrbského plesa, dokonalý výhľad.  Po namáhavej lyžovačke alebo túre na vás čakajú luxusné apartmány, reštaurácia plná chuťových zážitkov, wellness. No najviac zo všetkého si tu vychutnáte prostredie ktoré vás obklopí tak že sa vám naozaj nebude chcieť vrátiť domov. Ako vyzerá hotel a jeho okolie nájdete vo fotogalérií.

Hotel Solisko 1

Hotel Solisko 19

Hotel Hviezdoslav ****

               Hájnikova žena, Ežo Vlkolínsky ale aj Gábor Vlkolínsky tí všeci spali v prvom boutique hoteli pod Vysokými Tatrami. Priviedol ich tam P.O. Hviezdoslav, ktorý v jednom z domov pobýval. Ak by ste chceli vedieť čo to znamená boutique hotel tak sme to za vás vygooglili: tématické, štýlové a luxusné. Presne to všetko sedí na Hotel Hviezdoslav na námestí v Kežmarku. Bowling si tu Hviezdoslav nezahral ani saunový svet s masážami a relaxačnými zábalmi si nevychutnal ale to všetko tu už na vás čaká. A ak chcete vedieť do čoho idete tu je fotogaléria. 

Hotel Hviezdoslav 01

Hotel Hviezdoslav 03

Chaty Mountain Resort
               
               Nieje to hotel kde okolo vás budú obsluhovať ale ak chcete najromantickejšiu romantiku akú si len viete predstaviť nech sa páči. Kombinácia drevo, kameňa a skla vytvárajú dokonalý luxus v chatách máte k dispozícií výrivku, saunu, krb a obrovskú presklenú stenu s výhľadom na scenériu Belianskych Tatier. Ak potrebujete oddych a relax ťažko si predstaviť krajšie miesto.

Chaty Mountain Resort 16

Chaty Mountain Resort 13
Na Slovensku sa dá ubytovať naozaj štýlovo aj za prijateľné ceny a tá jednotka v nadpise znamené, že toho máme pripraveného ešte veľa!

Pridať komentár

 

Návštevnosť týchto stránok analyzujeme pomocou služby Google Analytics. Pomáhajú nám pritom súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií