Najkrajšie vodopády Slovenska

30.07.2022 Author: Trubadur
Category: Nature
Rate it Thanks for rating
O čom písať v tomto počasí pripomínajúce viac trópy ako mierne vnútrozemské podnebie, v ktorom sa nachádzame. Klimatické zmeny sú realitou a preto odporúčame niekoľko miest na príjemné schladenie a potešenie oka alebo aj oboch očí. Podmienkou návštevy vodopádov je vypadnúť! Nebudeme ťa zdržiavať a tu je zoznam najkrajších vodopádov u nás podľa vypadni.sk

Kmeťov vodopád  

okolie vodopádu je nádherné drevené chodníky a rebríky v jeho okolí vytvárajú dobrodružnú cestu ako z filmov Indiana Jonesa a samotný vodopád je naozaj krásny.


Kmeťov vodop. 3 Coyote.cz


Lúčanský vodopád

nikdy nezamŕzajúci vodopád v obci Lúčky patrí k vizuálne najromantickejším miestam Slovenska. Podľa nás krajší vodopád u nás nenájdeš.


Lúčanský vodopád 2


Vodopády Studeného potoka

sú kaskádovité vodopády medzi Reinerovou a Bilíkovou chatou pri Starom Smokovci, že sa oplatia navštíviť vám povedia aj niektoré poslankyne NRSR.


Vodopády Studeného potoka 5 - Jerzy Opioła


Vodopád Bystré

nielen jeden z najkrajších ale aj najvyšších vodopádov výška presahuje 20 metrov a ako vidíš keď do neho zasvieti slnko tak je v ňom dúha takže si treba veľmi dobre premyslieť či sa priňom odfotíš alebo nie!


Vodopád Bystré 01 - milomihalik@gmail.com


Závojový vodopád

Druhý najvyšší a jeden z najkrajších nielen Slovenskom raji kde sa nachádza ak sa chceš o ňom dozvedieť niečo viac a zistiť ako sa k nemu dostaneš odporúčam prečítať túto reportáž zo Slovenského raja.


Závojový vodopád 1 - Silvio Pašmik


Ak máš lepšie tipy na vodopády daj vedieť o týchto miestach radi pokecáme!

Pekný deň a už fakt vypadni!

Add comment

 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info